Mikä on ALPO ?

Avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen (ALPO) seminaari

ALPOn tarkoitus

ALPO-seminaari kokoaa yhteen avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistoista kiinnostuneet suomalaiset.

Tavoitteena on jakaa kokemuksia ja tietoa Avoimen Lähdekoodin Paikkatieto-Ohjelmistojen (ALPO) hyödyntämisestä ja käytöstä.

ALPO on kansallisesti käytetty OSGeo verkoston FOSS4G nimestä. Voisimme siisi käyttää myös FOSS4G-FIN nimeä mutta haluamme myös vaalia perinteitä.

ALPOn historia

ALPOa on järjestetty jo ennen yhdistyksen perustamista, silloin kun oli vain ryhmä innokkaita OSGeo jäseniä ja kannattajia.

Tulemme keräämään tiedot aiemmista ALPO-seminaareista näiden sivujen arkistoon.

Kenelle ALPO sopii

ALPO on tarkoitettu kaikille avoimen lähdekoodin paikkkatieto-ohjelmistoista, niiden käytöstä ja kehittämisestä kiinnostuneille. Erilaiseet avoimen lähdekoodinsoveltamiset sekä uudet paikkatietojen käsittelyyn liittyvät ohjelmat. strategia kuin normit paljastuvat ALPOssa.

Haluatko puhua tai tukea?

Haluatko esityksen ALPO 2016 seminaariin 17.5.2016. Pari puhujaa on epävarmoja osallistumisestaan joten ota yhteyttä puheenjohtajaan, puheenjohtaja(at)osgeo.fi, ilmoittaaksesi halustasi.

Haluatko tukea OSGeo SUomi ry:tä ALPO 2016 järjestelyissä? Jos haluat sponsoroida ota yhteyttä puheenjohtajaan, puheenjohtaja(at)osgeo.fi, asian tiimoilta.