Tukijamme ALPO 2016 toteutuksessa

Karttakeskus

Karttakeskus auttaa asiakkaitaan hyödyntämään paikkatietoa toiminnassaan. Olemme teknologiariippumaton ratkaisutoimittaja ja avoimen lähdekoodin sekä avoimen datan ratkaisut ovat tärkeä osa tarjoomaamme.

GISPO Oy

Autamme asiakkaita hyödyntämään paikkatietoihin liittyviä avoimen lähdekoodin ja avoimen datan ratkaisuja. Edistämme avoimen lähdekoodin ja avoimen datan kehittämistä ja hyödyntämistä.

Tukijamme devALPO 2016 totetuksessa

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy on valtion omistama, opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnoima, voittoa tavoittelematon osakeyhtiö. CSC ylläpitää ja kehittää valtion omistamaa keskitettyä tietotekniikkainfrastruktuuria ja tarjoaa sen avulla kansallisia tietotekniikkapalveluita tutkimuksen, tieto-, opetus- ja tutkimushallinnon sekä kirjastojen, arkistojen, museoiden ja kulttuurin tarpeisiin.

CSC:n toiminnan tarkoitus on edistää suomalaisen tutkimuksen, opetuksen, kulttuurin ja hallinnon toimintaedellytyksiä. Voittoa tavoittelemattomana valtion yrityksenä velvollisuutenamme on vaalia esimerkillistä läpinäkyvyyttä, rehellisyyttä ja vastuullisuutta.

Tuleva toimintamme ja tulevat tilaisuutemme

Haluatko tukea?

Ota yhteyttä puheenjohtajaan sähköpostilla puheenjohtaja(at)osgeo.fi