FOSS4G Suomi 2020

FOSS4G Suomi tulee taas! FOSS4G Suomi on OSGeo Suomen järjestämä avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistoihin keskittyvä tapahtuma, jossa kotimainen avoin yhteisömme pääsee kuuluviin. FOSS4G Suomi -tapahtuma järjestetään vuosittain yleensä keväällä ja tapahtuma on kerännyt viime vuosina paljon osallistujia – tänä vuonna toivottavasti viime vuottakin enemmän! Viime vuonna FOSS4G Suomi 2019 -tapahtuma keräsi noin 150 osanottajaa.

FOSS4G Suomi 2020 järjestetään 20.5.2020 Helsingin keskustassa Radisson Blu Royalin konferenssitiloissa (Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki). Tapahtumapaikalle pääsee helposti kävellen suoraan Helsingin päärautatieasemalta tai Kampin metro- ja linja-autoterminaalista. FOSS4G Suomi 2020 on koko päivän tapahtuma: se alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 17.00.


Näytä isommalla kartalla

Tapahtuman keynote-puhujana on maailmalla hurmannut Paul Ramsey, joka on yksi PostGISin ydinkehittäjistä. Voit tutustua Ramseyhin esimerkiksi täältä.

Ilmoittaudu osallistujaksi!

Tule mukaan kuuntelemaan mielenkiintoisia puheenvuoroja avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistojen käyttötapauksista ja muista avoimen yhteisön seikkailuista. Tapahtuma on osallistujilleen ilmainen, mutta paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten varmista paikkasi tapahtumassa alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta!

Osallistujalomake

Hae puhujaksi!

Tapahtuma rakentuu mielenkiintoisten esitysten ympärille – jos mielessäsi on jokin kiinnostava ja ajankohtainen avoimen lähdekoodin paikkatieto-ohjelmistoihin liittyvä käyttötapaus tai idea, tule jakamaan se kanssamme! Voit hakea puhujaksi tapahtumaan 3.4.2020 asti alla oleva lomakkeen kautta. Otamme yhteyttä valittuihin puhujiin sähköpostitse viimeistään kuukausi ennen tapahtumaa, joten muistathan täyttää yhteystietosi tarkkaan.

Puhujalomake

Ryhdy sponsoriksi!

Haluamme pitää FOSS4G Suomi 2020 -tapahtuman kaikille avoimena ja osallistujilleen ilmaisena, minkä vuoksi tapahtuma tarvitsee sponsoreita. Sponsorina tuet avoimen lähdekoodin yhteisön toimintaa ja OSGeo Suomi yhdistystä sekä lunastat itsellesi ja organisaatiollesi mainostilaa tapahtumaan liittyvässä mainonnassa. Tapahtumassa on kolme erilaista sponsorointipakettia, joihin pääset tutustumaan alla olevan sponsorointilomakkeen kautta!

Sponsorointilomake

Jos sinulle herää kysymyksiä FOSS4G Suomi 2020 -tapahtumaan liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä anniina@gispo.fi!